Voorbeelden uit de praktijk

Deze pagina bevat voorbeelden van installaties, situaties en oplossingen aan boord van wachtschepen bij onze mede-scouts als het gaat om de interpretatie van de eisen voor wachtschepen. Het doel is om hiervan te leren en zicht te krijgen op meerdere mogelijkheden om een probleem op te lossen.

 

Wachtschip dat sleept
Dit zien we graag: bij het slepen van (lege) vletjes een grote vlag in de achterste vlet zodat deze goed zichtbaar is voor met name de beroepsvaart. Een extra mogelijkheid is een radarreflector in de mast.

 

 

Heb je iets interessants wat je wilt delen met iedereen? Stuur je foto (jpeg in klein formaat) met korte toelichting op naar het bekende emailadres! Plaatsing is geheel anoniem, zorg dan ook dat de naam van het schip of de groep niet herkenbaar in beeld is.

 

© 2013 Team Wachtschepen - Sitemap